- Trots op onze samenwerking -

Dynamis

Dé local hereos in vastgoed

Dynamis is een groep van vastgoedprofessionals op het gebied van

Makelaardij

 

Taxaties

 

Financiële diensten

Beheer

 

Dynamis is de overkoepelende serviceorganisatie voor 13 vastgoedpartners die zij faciliteren op het gebied van research, kennisdeling, opleiding, marketing en acquisitie. Zowel dynamis als de 13 vastgoedpartners onderscheiden zich van de concurrentie door het gebruik van vernieuwde technologie. Het wordt daarom een steeds belangrijkere factor in de makelaardij. 

Sinds 2019 ontzorgen we Dynamis op het gebied van ICT. De werkplek heeft een upgrade gekregen en is flexibel ingericht, zodat het personeel overal kan werken. De nieuwe IT-omgeving is gebaseerd op een Microsoft Business Premium licentie, waarmee alle medewerkers gebruik kunnen maken van de productiviteitsapplicaties. 

 

 

HubSpot Video

 

 

‘Door het gebruiken van innovatieve technologieën onderscheiden we ons van de concurrentie en IRIS one adviseert en ondersteunt ons daarbij.’ 

Jeroen Kroondijk - Directeur Dynamis

dynamis_logo_400x200

 

Samenwerken levert mooie dingen op!

 

Sinds 2019 hebben de werkplekken van Dynamis een upgrade gekregen. Het personeel werkt flexibel en maakt gebruik van alle Office applicaties. Mede door deze innovatieve vernieuwingen kan Dynamis zich onderscheiden van de concurrentie. Maar nóg belangrijker is de verbeterde ervaring die klanten van Dynamis hebben sinds de nieuwe technologiën zijn toegepast. 

Het zijn van 'de local heroes' is waar Dynamis naar streeft en altijd het stapje extra voor klanten. Dat zijn kernwaarden die IRIS one met Dynamis verbindt. Ben je benieuwd naar de oplossing waar Dynamis gebruik van maakt?

Dat vind je hieronder...

 

De Moderne Werkplek

De Microsoft Business Premium licentie bevat verschillende applicaties die de productiviteit een enorme boost geven. Maar naast deze applicaties beheren we ook de enpoints van Dynamis. We zorgen voor de beste beveiliging en de nieuwste software zodat de apparaten altijd up to date zijn. 

Daarnaast is alle data goed beveiligd in de Cloud en werken ze samen via Microsoft Teams.

Kortom, een volledigeNieuwe call-to-action moderne werkplek waarmee alle medewerkers het stapje extra kunnen zetten voor de klanten van Dynamis. Klik voor meer informatie over de moderne werkplekken van IRIS one op de cirkel:

 
werkplek-2-scaled
 

Enpoint Manager

Endpoint Manager komt organisaties tegemoet daar waar ze zich in hun cloudreis bevinden. Beveilig, implementeer en beheer alle gebruikers, apps en eindpuntapparaten zonder onderbreking van bestaande processen. 

Door middel van Endpoint Manager beheren we de endpoints van Dynamis. Deze optie zit standaard in een Business Premium licentie en door dit in te stellen krijgt het beveiligingsniveau een flinke upgrade. 

Apparaten kunnen op afstand hersteld worden wanneer dit nodig is en worden op afstand geüpdatet. Daardoor maken medewerkers altijd gebruik van de snelste software. 

Kortom Dynamis maakt gebruik van veilige en snelle apparaten waarmee het werk efficiënter wordt.  

AdobeStock_350026628
 

Office applicaties

Microsoft heeft in 2021 een nieuwe update uitgevoerd in het Office pakket. De applicaties hebben een nieuwe look en feel, maar daarnaast hebben de Offcie applicaties ook makkelijke snelkoppelingen gekregen. 

Je deelt tegenwoordig heel simpel bestanden met elkaar doordat Outlook gekoppeld is aan Word, Excel en Powerpoint. Daarnaast kan een scherm ook makkelijk gedeeld worden in een teams vergadering. Deze optie werkt feilloos in combinatie met Windows 11. 

Al deze nieuwe opties zorgen voor een boost in de productiviteit en het werkplezier.

microsoft365.1
 

Teams

Microsoft Teams is dé samenwerkingshub die in de nieuwe hybride wereld perfect aansluit op de Moderne Werkplek. Het online vergaderen en het digitaal samenwerken zijn functionaliteiten die tegenwoordig veel gebruikt worden. 

Dynamis is ook gemigreerd naar Microsoft Teams en maakt gebruik van alle functionaliteiten. Ze slaan bestanden op via Teams en delen deze makkelijk met zowel collega's als klanten. 

Kortom, ze regelen het allemaal vanuit één plek. Microsoft Teams ondersteunt alle office applicaties en vergaderen kan via één klik. 

Lees meer over Microsoft Teams

Microsoft-Teams-1
 

WIL JIJ WETEN HOE EEN BETERE IT OMGEVING HELPT JE DOELSTELLINGEN TE HALEN?

Neem contact op