- Trots op onze samenwerking -

Stichting Vlietkinderen

Zij dagen kinderen uit om zichzelf en de wereld te ontdekken. Wij ontzorgen door de ICT uit handen te nemen.

Neem contact met ons op

0

Pedagogische medewerkers

0

Locaties

0

Kinderen

0

Kantoormedewerkers

‘Meer tijd voor kinderopvang en minder tijd kwijt aan ICT’

Tine Oudshoorn - bestuurder

 

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie is Stichting Vlietkinderen ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

In 2014 is onze samenwerking gestart met mobiele telefonie, sinds 2017 leveren we vaste telefonie en sinds begin 2022 leveren we de ICT dienstverlening en beheren we ook het netwerk.

Neem contact met ons op

 

HubSpot Video

 

 
 
 
 

Echt

 

 
 

Samen

 

 

 
 
 
 

Avontuur

 

 

Samenwerken levert mooie dingen op!

Een project waarin we samen op avontuur zijn gegaan met een gezamenlijk doel. We blikken terug op dit mooie project, waarin we ons samen met onze medewerkers, de medewerkers van Stichting Vlietkinderen en onze strategische partners inzetten voor één gezamenlijk doel: kinderopvang van ijzersterke kwaliteit. Op naar de wereld van morgen, op naar de toekomst! 

Wil je meer weten over dit project? Luister dan naar ....

De oplossing voor Vlietkinderen

 

De Werkplek

De moderne werkplek, voor de kantoor medewerkers, is gebaseerd op een Microsoft E3 licentie. De pedagogisch medewerkers maken gebruik van alle office applicaties die het werk versimpelen en maken gebruik van Microsoft Business Premium. 

Daarnaast is alle data goed beveiligd in de Cloud en is het samenwerken makkelijker dan voorheen.Nieuwe call-to-action

Kortom, een echte upgrade voor de pedagogisch medewerkers zodat zij zich kunnen richten op de kinderen. Klik voor meer informatie op de cirkel:

 
werkplek-2-scaled
 

Workspace 365

Een simpele en gepersonaliseerde werkplek

Binnen de digitale werkplek zien pedagogisch medewerkers in een oogwenk hun laatste nieuws, intranet, bewerkte documenten, relevante statistieken en de belangrijkste web-, Windows en remote applicaties met één klik.

Ongeacht de onderliggende technologie, blijft de interface eenvoudig in gebruik en laat mensen eenvoudiger en efficiënter werken. Een werkplek die zo is ingericht dat het de werkdag beter en makkelijker maakt. Of je nu in een kinderdagverblijf, peuteropvang, BSO, IKC, thuis of op het hoofdkantoor werkt.

Download hier de whitepaper.

 

Workspace 365 5-1
 

ADOPTIE

Een nieuwe ICT omgeving klinkt spannend, maar met aandacht voor de juiste elementen valt dit enorm mee.

De implementatie van een nieuwe ICT omgeving is naast een technische verandering ook een verandering in het werkproces van mensen.Nieuwe call-to-action

In de afgelopen periode hebben we veel organisaties versneld geholpen met een implementatie van Microsoft 365.  Klik voor meer informatie op de cirkel:

close-up-on-young-business-team-working
 

Surface


Met een simpele en gepersonaliseerde werkplek inclusief de nieuwe generatie Microsoft Surface producten zijn medewerkers ten alle tijde in staat om in teamverband op afstand samen te werken. Van het thuiskantoor tot het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang, zorgen de producten van Microsoft Surface voor de nodige kracht om werkzaamheden voor elkaar te krijgen én altijd in contact te blijven.

Ontdek de Microsoft Surface familie.

 

Surface Portfolio social post
 

ENDPOINT MANAGER

Een niet goed beveiligde laptop, tablet of smartphone, dat kun je er echt niet bij hebben als je ondertussen de verantwoordelijkheid hebt voor een groep kleine avonturiers.

De Zero Touch-aanpak op basis van EndPoint Manager met tools als Windows Intune en Autopilot, maakt het inrichten en beheren van diverse apparaten en werkplekken een stuk makkelijker.  Ook stelt het ons in staat om op afstand een Microsoft surface laptop, Microsoft Surface Go tablet of een van de smartphones te resetten, blokkeren en gevoelige informatie veilig te stellen. Zo houden we voor Stichting Vlietkinderen optimale controle over de toegang, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van alle apparaten, apps en data binnen de organisatie. Gewoon, zero gedoe.

Intune
 

TELEFONIE

Ouders verwachten van kinderopvangorganisaties dat hun kinderen kunnen opgroeien, spelen en leren in een veilige en plezierige omgeving. Maar er zijn meer verwachtingen.

Zij willen ook dat deze kinderopvangorganisaties op elk moment
goed telefonisch bereikbaar zijn. Over deze uitdagingen gingen we in gesprek met Jeroen Glen, manager Bedrijfsvoering van Stichting Vlietkinderen. De hulpvraag voor een verbetering in bereikbaarheid kwam terecht bij Frank Verschuren, Senior Accountmanager van IRIS one. Belangrijk was dat er rechtstreekse lijnen met de locaties moesten zijn, zonder lange wachtrijen. “Vooral omdat de locaties zelf precies de ontwikkelingsfase van kinderen kennen en niet een algemeen nummer waar iemand naar wordt doorgeschakeld”, legt Jeroen Glen uit.

Voor vaste telefonie is gekozen voor de Xelion oplossing en voor mobiel voor het netwerk van Vodafone.

portrait-of-woman-customer-service-worker
 

WIL JIJ WETEN HOE EEN BETERE IT OMGEVING HELPT JE DOELSTELLINGEN TE HALEN?

Neem contact op